Geplaatst door Kim op 1 juli ’17

Liselore heeft een bepaalde rust over zich waardoor je gelijk in een ontspannen sfeer terecht komt. Erg prettig voor een beauty en massage praktijk! Daarbij heeft ze verstand van zaken en is ze serieus en professioneel in haar werk. And last but not least, ze maakt gebruik van producten die ethisch omgaan met milieu- en dierenwelzijn. Kortom, een absolute aanrader!


Geplaatst door Renée op 9 juni ’17
Elke behandeling is professioneel en goed.
Ze voelt precies waar iets zit, zelfs het kleinste spiertje wat niet helemaal los zit, ziet/voelt ze niet over het hoofd.

Bindweefselmassage gehad voor een betere doorbloeding en dit heeft zeker een positief effect gehad.
Liselore is toegankelijk en geeft je een welkom en warm gevoel. Top!


Geplaatst door Marloes op 26 maart ’17
Al jaren kom ik bij Liselore en zij heeft ervoor gezorgd dat mijn nek en rugklachten enorm zijn verminderd. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en zo ook makkelijker kan ontspannen. Ze is professioneel en voelt precies waar je vast zit en hoe ze het kan oplossen. Mijn klachten zijn veel minder en nu kom ik er voornamelijk om mezelf te verwennen op een heerlijke massage.


Geplaatst door Vera op 5 maart ’17
Ik kom er nu aantal jaren. Liselore is een lieverd. Je voelt je bij haar snel op je gemak. Zij voelt haarfijn aan waar ik in mijn schouders en rug vast zit. Ze luistert heel goed naar je wensen, want soms wil ik graag een stevige massage en andere keer wat minder krachtig. En tijdens de zomerperiode kom ik bij haar om mijn oksel en benen te harsen. Kortom heerlijk, zeker een aanrader. Gr Vera


Geplaatst door Ellen op 2 nov.’16
Liselore is zeer professioneel en serieus in haar werk!
Het is een lieverd en een topper!


Geplaatst door van Muijlwijk op 26 jun.’16
super praktijk refresh


Geplaatst door Esther op 17 jul.’16 ·
Je wordt super goed behandeld en heel klantvriendelijk. Word goed naar je geluisterd en gekeken


Geplaatst door van der Mast op 11 jul. '14  | 
Pas een behoorlijke rugmassage gekregen van deze jonge dame en ben zeer onder de indruk. Ik had behoorlijke last van mijn onderrug. Ze wist de kwalijke plekken heel goed te vinden en nu een week later zijn de klachten nog steeds niet terug, kan weer lekker sporten, maar ook heerlijk onderuitgezakt zitten zonder problemen.
Ook een prettige relaxte sfeer. Toen ze op een gegeven moment zei dat ik al n uur op de tafel lag was ik wel verbaasd. de tijd vloog voorbij.
Ik ga zeker nog een keer terug voor een behandeling.


Geplaatst door Marjon op 08 jul. '14  | 
Ontzettend goed. Liselore weet precies waar ze welke kracht moet gebruiken. Dit cadeautje ga ik mezelf lekker maandelijks geven!


Geplaatst door Els Vrij op 08 jul. '14  | 
Ik heb de massages van Liselore altijd als heel aangenaaam en ontspannend ervaren.Ze is heel kundig en ervaren en weet intuitief precies wat ze moet doen voor het beste resultaat. Ze neemt haar taak heel serieus en is met haar volledige aandacht bij wat ze doet. Daarbij let ze ook heel goed op de reacties van degene die ze behandelt.
Daarnaast geeft zij ook ismakogie-lessen. Ismakogie is een houdings- en bewegingsleer waarbij je de samenhang tussen de spieren leert voelen ( de spierkettingen) en die bewust leert in te zetten tijdens de dagelijkse bezigheden. Hierdoor ga je je lichaam op een heel andere manier gebruiken, worden je spieren sterker en gewrichten soepeler en verbetert je houding, waardoor klachten vanzelf verminderen of verdwijnen. Zeer aan te bevelen! Els Vrij


Geplaatst door mpr op 24 mrt.
Liselore is een zeer kundige professional.  Ze heeft wat mij betreft magische handen en is met heel haar aandacht aanwezig. Door de vele technieken en bijzondere methodes die ze kent, en intuitief inzet, heb je nooit het gevoel dat je een standaard riedeltje voorgeschoteld krijgt.Geplaatst door jorinde op 25 okt.
 doet haar werk erg goed. neemt het serieus.
als ik pijn heb aan mn nek weet ze precies hoe en wat. tintelingen onstaan er dan in mn hoofd en als ze klaar is kan ik alles weer.  gewoon TOP ,aardige vrouw, doet haar werk erg goed. neemt het serieus. kom zeker vaker.
als ik pijn heb aan mn nek weet ze precies hoe en wat. tintelingen onstaan er dan in mn hoofd en als ze klaar is kan ik alles weer.  gewoon TOP 


Geplaatst door Gerry Piekhaar op 25 okt.
Goede ontspannende massage's met volle aandacht gegeven, in een rustige sfeer. 


Geplaatst door Monique op 04 apr.
Gisteren voor het eerst geweest bij Liselore. Ik kreeg haar adres via vriendinnen die er al vaker heen gingen en zeer enthousiast waren. Ook ik ben om. Ik heb al vaker massages gehad maar dit was een totaal andere ervaring. Door middel van de juiste ademhaling, heerlijke warme doeken om je lichaam en de rust die Liselore uitstraalt, kun je pas echt leren om volledig te ontspannen. Het voelde voor mij na een uur alsof ik een hele nacht goed geslapen had. Absolute aanrader!!!


Geplaatst door Gert-Jan op 01 apr.
Ik ga  regelmatig naar Liselore voor een heerlijke ontspanningsmassage en tijdens deze massage laat ik gedachtenloos Liselore haar werk doen en kom dan even echt tot rust en kom heerlijk ontspannen weer thuis (met uiteraard een vervolg afspraak)
Dank je en tot snel.


Geplaatst door Willemsen op 25 okt.
Al diverse keren buitengewoon fijne massage gehad bij Refresh. Ik kom er geheel ontspannen vandaan. Liselore weet precies wat ze doet en wat je nodig hebt.